fusernet-ict-reiniging-banner
Home » Computer schoonmaken

Het schoonmaken van uw toetsenbord

Uit onderzoek blijkt dat het toetsenbord van jouw computer en laptop meer bacteriën bevat dan een toiletbril. De wetenschappers kwamen erachter nadat zij een sample hadden afgenomen van een toiletbril (5400 bacteriën) en een toetsenbord (7500 bacteriën). Het is daarom van belang dat het toetsenbord waar jij op werkt regelmatig wordt schoongemaakt.

Waarom is het belangrijk om uw toetsenbord schoon te maken?

Het toetsenbord schoonmaken blijft een onderdeel dat vaak wordt overgeslagen, maar bovenstaande feiten liegen er niet om. Stof, kruimels en huidschilfers verdwijnen simpelweg tussen de toetsen waardoor de bacteriën zich verder vermenigvuldigen. Dit kan negatieve gevolgen hebben op jouw gezondheid.

Waarom een toetsenbord schoonmaken?

Voorkomen dat je toetsenbord vuil wordt is bijna niet te doen, daarom is het schoonmaken van jouw toetsenbord minstens zo belangrijk. Koppel het toetsenbord los en klopt deze onderste boven uit boven een oude doek, want er kan nogal wat vuil uitkomen. Reinig de bovenkant van de toetsen met een licht vochtige doek, maar zorg dat er absoluut geen water in het toetsenbord loopt. Helaas is dit een minimale reiniging, Fusernet ICT Services is een specialist op het gebied van ICT reiniging en zorgt ervoor dat het toetsenbord waar jij op werkt weer schoon wordt.

Het schoonmaken van een toetsenbord door een specialist van Fusernet ICT Services

Het reinigen van een toetsenbord is erg belangrijk, wanneer dit niet gebeurd wordt hiermee de bedrijfszekerheid en het gebruikscomfort sterk beïnvloed. Wij van Fusernet ICT Services bieden professionele hulp bij het schoonmaken van jouw toetsenbord.

cta-ictreiniging-1-1

BENIEUWD WAT FUSERNET VOOR UW BEDRIJF KAN BETEKENEN?

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp