Dieptereiniging kantoor

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden op kantoor is het ook aan te raden om periodiek een dieptereiniging uit te laten voeren. Als bedrijfseigenaar vraagt u zich misschien af wat een dieptereiniging op kantoor precies inhoudt en waarom het belangrijk is. Het behoud van een schone kantoorruimte is essentieel voor de gezondheid van uw personeel. Bovendien zorgt het voor een professionele indruk van uw bedrijf. Uw apparatuur wordt minder storingsgevoelig en gaat langer mee. Regelmatig een dieptereiniging laten uitvoeren zorgt dan ook voor de maximale hygiene en tevredenheid onder uw personeel. Tevreden werknemers zijn bovendien veel productiever. Wilt u meer weten over professionele dieptereiniging van kantoorruimtes? Lees dan vooral verder!

Wat is een dieptereiniging op kantoor?

Wat houdt een dieptereiniging op kantoor nou eigenlijk precies in? In vergelijking met een reguliere schoonmaak, omvat de dieptereiniging schoonmaaktaken die grondiger worden uitgevoerd. Een dieptereiniging is veeleisender, specialistischer en neemt wat meer tijd in beslag. Alle gebieden krijgen meer individuele aandacht, vooral de moeilijk bereikbare plekken. Hoewel niet alle commerciële schoonmaakdiensten hetzelfde zijn, volgen de meeste schoonmaakbedrijven een vaste checklist met taken zoals grondig stofzuigen, het gedetailleerd dweilen of schrobben van vloeren, het afnemen van lichtschakelaars, lampen en deurgrepen, het schoonmaken van gordijnen, jaloezieën en vensterbanken, het schoonmaken van sanitair, keukenapparatuur zoals de koelkast en magnetron, toetsenborden en computerschermen, plinten en meer. Bij een dieptereiniging wordt er meer tijd en aandacht besteed aan het grondig reinigen van uw kantoor.

Wanneer is een dieptereiniging nodig?

Als uw kantoorruimte dagelijks of wekelijks wordt schoongemaakt heeft u wellicht het idee dat het meer dan voldoende schoon is. Echter worden tijdens een reguliere schoonmaak vooral de makkelijk bereikbare plekken meegenomen. Dat betekent dat er toch nog altijd stof en vuil ophoopt achter of onder apparaten, onder bureaus of op de vloerbedekking, tenzij deze gebieden extra aandacht krijgen. Merkt u toch nog stof op, heeft u het idee dat de verlichtingsarmaturen wat extra aandacht nodig hebben of wilt u er zeker van zijn dat uw computerapparatuur écht goed schoon is? Aarzel dan niet om een dieptereiniging uit te laten voeren. Op deze manier voorkomt u gevaarlijke ziektekiemen en zorgt u voor een vermindering van het aantal huisstofmijt, waardoor uw medewerkers minder snel last krijgen van allergiesymptomen.

Hoe vaak is een dieptereiniging nodig?

Regelmatig afstoffen, stofzuigen en dweilen is eigenlijk wel vanzelfsprekend en is natuurlijk hartstikke nuttig. Maar een dieptereiniging is aan te raden om ook de minder goed toegankelijke gebieden een goede schoonmaakbeurt te geven en al het stof en vuil goed onder controle te houden. Een goede vuistregel om te hanteren is om elke 6 maanden een dieptereiniging uit te laten voeren om een optimale hygiene te garanderen. Op deze manier laat u uw kantoor niet te stoffig en rommelig worden en is de reguliere dagelijkse of wekelijkse schoonmaakbeurt voldoende om de gewenste hygiene te handhaven.

De voordelen van dieptereiniging op kantoor

Hoe vaak is een dieptereiniging nodig?

Een schone werkruimte is een vereiste voor elke professionele onderneming. Een schoon kantoor is belangrijk voor de gezondheid en motivatie van uw medewerkers, maar maakt ook een professionele indruk op klanten en zakenpartners die uw bedrijf bezoeken. Een professionele reiniging op kantoor heeft talloze voordelen. Het is een kleine investering met een groot effect! Bij Fusernet ICT Services staan een goede hygiëne en professionele indruk van uw bedrijf centraal. Als echte professional op het gebied van ICT reiniging weten wij als geen ander hoe wij uw ICT apparatuur grondig en veilig moeten reinigen. Met onze jarenlange ervaring en kennis van dieptereiniging, zijn wij een betrouwbare partner. Fusernet neemt uw zorgen op dit gebied graag uit handen, zodat u zich kunt richten op uw zakelijk succes! Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel 030 – 60 00 889 om de mogelijkheden te bespreken.

Search www.fusernet.nl

SHOPPING BAG (0)