Fusernet ICT Service bronzen sponsor KiKa24!

Fusernet ICT Services heeft een sponsor bijdrage geleverd aan een uniek skate- en skeelerevenement voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het goede doel. De opbrengsten van 24KiKa worden namelijk geschonken aan Stichting KiKa!
 

Het was een uiterst succesvolle editie met een record opbrengst voor KiKa en een wereldrecord afstand rijden binnen 24 uur.

 

Steun aan kinderkankercentra in Nederland

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan zeven kinderkankercentra in Nederland: waaronder het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.
 
Met deze actie levert Fusernet ICT Service een bijdrage aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar kunnen stellen voor een betere behandeling van kinderkanker. Minder pijn, minder strijd. Meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.
 
Wilt u, net als Fusernet ICT Service, een bijdrage leveren aan de strijd tegen kinderkanker? Kijk dan op de site van stichting KiKa!