fusernet-ict-reiniging-banner
Home » ICT Reiniging

ICT Reiniging

Wist u dat er op een gemiddeld toetsenbord 400 keer zoveel bacteriën zitten dan op een toiletbril? Ook computermuizen en telefoons zijn bronnen van bacteriën. ICT reiniging is dan ook van essentieel belang. Dit blijkt uit onderzoek van de afdeling microbiologie en immunologie van de Universiteit van Ari- zona. Al die bacteriën zorgen regelmatig voor verkoudheid en huidirritaties. Het Nieuwe Werken, waarbij meerdere mensen dezelfde werkplek gebruiken, zorgt ervoor dat deze bacteriën makkelijk overgedragen kunnen worden. Waar uw schoonmaakdienst stopt, gaan wij verder.

Ook een schone en hygiënische werkplek? Vraag nu een offerte aan!

Duurzame ICT Reiniging? Bekijk onze video!

Duurzame ICT reiniging staat hoog in het vaandel bij Fusernet. Daarom zorgen wij altijd voor een veilige en hygiënische hardware reiniging. Uw apparatuur gaat langer mee en u voorkomt onnodige storingen en defecten. Daarnaast voorkomt ICT reiniging ziekteverzuim binnen uw organisatie en draagt dit bij aan een betere bedrijfsprestatie! Bekijk hieronder onze video over ICT Reiniging van Fusernet ICT Services.

Computerreiniging: kleine investering, groot resultaat

Een schone en hygiënische computer werkplek vergt een kleine investering, maar het resultaat is enorm. Een schone en hygiënische werkplek zorgt voor tevreden en gemotiveerde werknemers. Schone toetsenborden, muizen, TFT-schermen, iPads en mobiele telefoons leiden tevens tot minder ziekteverzuim. Bovendien voorkomt u onnodige storingen. Meer werkplezier, minder stress. Tel uit uw winst met een goede ICT reiniging!

fusernet-kantoor-ict-reiniging

Toetsenborden en telefoons zijn een broedplaats voor tienduizenden bacteriën en virussen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat al die bacteriën regelmatig verkoudheden en huidirritaties veroorzaken. Door de opkomst van Het Nieuwe Werken (HNW), waarbij meerdere personen dezelfde werkplek gebruiken, is het schoonmaken van uw ICT-werkplek nog belangrijker.

Computerreiniging – het schoonmaken van uw computerscherm, muis en toetsenbord

Computerapparatuur is de sleutel tot succes in vele kantoren; vandaag de dag kán men niet meer zonder al deze apparatuur. Veel van deze apparatuur, zoals computers, printers en toetsenborden, trekken stof aan. Op den duur wordt hiermee de bedrijfszekerheid en het gebruikscomfort sterk beïnvloed. Wij van Fusernet ICT Services bieden professionele hulp bij het schoonmaken van uw ICT-apparatuur. Naast het feit dat arbeidshygiëne een belangrijk onderdeel is van de Arbowet, is het voor u en uw collega’s fijn en prettig werken in een zichtbaar schonere werkomgeving. Geen vlekken op de schermen, kruimels in de toetsenborden en stof op de muis. Door de verspreiding van bacteriën op de apparatuur wordt de gezondheid sterk beïnvloed daarnaast zijn de bacteriën makkelijk over te dragen aan andere collega’s. De juiste reiniging van uw ICT-apparatuur kan deze bacteriën tegengaan.

Wij bieden vanuit Fusernet gespecialiseerde dienstverlening op maat waarbij het reinigen van toetsenborden, computers, printers, telefoons en andere apparatuur in alle soorten en maten centraal staat. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde, milieuvriendelijke reinigingsproducten en –middelen.

25% van de werkplekken is niet schoon

De Arbowet stelt dat werkgevers verantwoordelijk zijn voor een veilige werkplek. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 25% van de werkplekken in ons land ondermaats scoren op het gebied van gezondheid. Daarom gaat Fusernet ICT Services verder waar uw reguliere schoonmaakbedrijf stopt. Door broedplaatsen van vuil en bacteriën grondig aan te pakken wordt de kans op besmetting en infecties zo klein mogelijk. Vooral op pc’s, toetsenborden, muizen en telefoontoestellen barst het vaak van de bacteriën. Zo zitten er op een gemiddeld toetsenbord maar liefst 400 keer meer bacteriën dan op een toiletbril! Reden genoeg dus om uw computer regelmatig schoon te laten maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Wist u dat het schoonmaken van toetsenborden goedkoper is dan nieuwe toetsenborden kopen? En het is ook nog eens beter voor het milieu. U wilt toch immers ook maatschappelijk verantwoord ondernemen? Meer weten over alle ins en outs? Neem dan contact met ons op.

“Een schone werkplek helpt tegen griep en bespaart u al gauw € 10.000,- aan kosten door ziekteverzuim. Dit bedrag is op basis van 70 werkplekken”

VEILIG REINIGEN VAN UW SERVERRUIMTES

Het wordt vaak vergeten, dat ook serverruimtes of datacenters onderhouden dienen te worden. Stof kan hier leiden tot kleine storingen, die uiteindelijk serieuze gevolgen kunnen hebben voor een organisatie. Vooral ook, omdat de serverruimte in de 21e eeuw vaak het hart van een organisatie vormt. Stelt u zich maar eens voor wat u vandaag de dag zonder computers, uw bedrijfsnetwerk en internet zou moeten. Speciaal werk vraagt om specialistische reiniging. Fusernet ICT Services is gespecialiseerd in het ESD veilig reinigen van datacenters en andere ruimtes met serverkasten en computervloeren.

Gratis hygiëne meting

Nieuwsgierig naar de vervuiling van uw ICT-apparatuur? Vraag dan onze hygiënemeting aan. Met speciale apparatuur meten we de aanwezigheid van Adenosine TriPhos- phate (ATP). De aanwezigheid van ATP op een oppervlak wijst op besmetting. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis hygiëne meting en demonstratie.

Gratis hygiëne meting aanvragen »

BENIEUWD WAT FUSERNET VOOR UW ORGANISATIE KAN BETEKENEN?