fusernet-datavernietiging-mobiele-apparatuur
Home » Mobiele datavernietiging

Datavernietiging van uw mobiele telefoons

Als u uw mobiele telefoon wilt laten vernietigen komen wij met onze harddisk-shredder naar de betreffende locatie toe. Wij zorgen ervoor dat uw telefoons onder toeziend oog worden versnipperd tot kleine stukjes van 9mm.

Gaat het om een groot aantal telefoons? Dan kunnen we de afgeschreven telefoons ook in een speciaal gesealde container laden. Wij zorgen er dan voor dat ze op een snelle en veilige manier in een beveiligde bedrijfsruimte worden vernietigd. Wij zijn een duurzaam bedrijf en zullen uw datadragers dus altijd op verantwoorde wijze recyclen.

Hoe wordt de data van uw mobiele telefoon verwijderd?

Voor het verwijderen van de data op uw mobiele telefoon gebruiken wij Blancco Mobile Edition, dit is speciaal ontworpen voor de veilige verwijdering van data in het interne en externe geheugen van uw smartphone. Het alleen herstellen van de fabrieksinstellingen garandeert namelijk niet dat data voorgoed vernietigd zijn. Uw data zijn achteraf nog terug te halen. Met Blancco Mobile Edition worden alle gebruikersdata zoals e-mails, contacten en tekstberichten voorgoed verwijderd. Hierdoor is de telefoon veilig opnieuw te gebruiken of door te verkopen.

De laatste vijf jaar heeft de verkoop van smartphones recordniveaus bereikt. De persoonlijke en vertrouwelijke gegevens op onze hedendaagse smartphones zijn, door de perfectie van de technologie, enorm toegenomen. Zowel op het interne geheugen, als op de geheugenkaarten en sim-kaarten staat zeer veel informatie dat niet bestemd is voor een andere partij. Zoals al eerder vermeld is het simpelweg verwijderen van data en het terugzetten van de fabrieksinstellingen niet voldoende om alle gegevens te verwijderen. Blancco Mobile Edition garandeert door de gedetailleerde rapportage en betrouwbare audittrail dat organisaties hun assets veilig kunnen vervangen of hergebruiken. Volgens KPMG is in 10% van de gevallen het uitlekken van gegevens te wijten aan de onjuiste verwijdering van gegevens op mobiele apparatuur.

Blancco Mobile Edition ondersteunt meerdere platforms, waaronder:

● iOS (iPhone en iPad)
● Android
● BlackBerry
● Symbian
● Windows Mobile

 •        
 •  

   

 • fusernet samenwerking met kika werkplek
 •    
 • CONTACTGEGEVENS

 • Fusernet Services B.V.
  Marconibaan 53-55
  3439 MR, Nieuwegein

 • Telefoonnummer:
  030 – 60 00 889
 • E-mailadres:
  info@fusernet.nl
 • FUSERNET DEED ONDERZOEK

BENIEUWD WAT FUSERNET VOOR UW BEDRIJF KAN BETEKENEN?