Home » Mycrofence inside coating

MyCroFence™ protectie

Coatings gebaseerd op MyCroFence bieden duurzame en veilige bescherming tegen schadelijke micro-organismen zoals bacteriën en schimmels die kunnen uitgroeien tot plagen in leefomgevingen zoals uw kantoor, openbare gebouwen en uw eigen huis. Coatings met MyCroFence kunnen effectief worden ingezet op de muren van bijvoorbeeld badkamers, keukens, scholen en bij sportscholen.

Een duurzame en beschermende coating voor uw ICT-apparatuur

Stof, broodkruimels, haren, vette vingers en huidschilfers. Toetsenborden, computermuizen en telefoons zijn een broedplaats van bacteriën en virussen. Al die bacteriën en schimmels kunnen leiden tot gezondheidsklachten. Fusernet ICT Services vindt daarom het gebruik van MyCroFence erg belangrijk. U wilt toch ook langer kunnen genieten van een schone werkomgeving? Daarbij bespaart een hygiënische werkplek werkgevers veel geld.

Een beschermende coating voor uw werkplek

Een schone werkplek is een kleine investering met een groot resultaat. Zeker met de opkomst van Het Nieuwe Werken (HNW), waarbij meerdere personen afwisselend dezelfde werkplek gebruiken, is planmatig onderhoud geen overbodige luxe. Met de uitgebreid geteste technologie van MyCroFence biedt Fusernet ICT Services u een schone en hygiënische werkomgeving.

Een revolutionaire technologie

Fusernet ICT Services reinigt zo duurzaam mogelijk. MyCroFence heeft een revolutionaire technologie ontwikkeld om oppervlakken op uiterst milieuvriendelijke wijze vrij van microben te houden. Dankzij een unieke en wereldwijd gepatenteerde technologie bevat MyCroFence geen giftige componenten of zware metalen. Oppervlakken behandeld met MyCroFence worden op een duurzame en hygiënische manier beschermd doordat actieve werking berust op een fysisch beschermende eigenschap van de coating die vergelijkbaar is met de naalden van een cactus.

Fusernet ICT Services biedt in nauwe samenwerking met de fabrikant deze MyCroFence technologie aan. Zo kan er in de praktijk getest worden hoe goed de technologie werkt. Zodra de aangevraagde Europese goedkeuring er is mag de anti bacteriële werking geclaimd worden. Tot die tijd kan er geen anti bacteriële claim gelegd worden op de werking. Dat doet Fusernet bij deze dan ook uitdrukkelijk niet.

Hoe werkt de MyCroFence coating?

Bekijk de onderstaande video

fusernet-usps-ict-reiniging
  • ICT Reiniging
  • Reiniging datacenters (ESD)
  • Opkoop hardware
  • Afvoer oude hardware
  • Datavernietiging
  • Werkplek bekabeling

MyCroFence technologie is een trademark van Croda internationaal www.croda.com

Veilig voor mens, dier en flora

Nadat onze specialisten de coating op bijvoorbeeld uw toetsenbord en muis hebben aangebracht, zorgen we ervoor dat het oppervlak positief wordt geladen. Dit zorgt ervoor dat de behandelde plek onleefbaar wordt voor micro-organismen. Op die manier blijven werkplekken vrij van bacteriën en schimmels. Dat is wel zo veilig voor mens, dier en flora.

Onderzoek wijst uit dat reiniging loont:

Uw toetsenbord, muis, beeldscherm en andere ICT-apparatuur dienen regelmatig gereinigd te worden. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 25% van de werkplekken in ons land ondermaats scoort op het gebied van gezondheid. Microben zijn overal. Gelukkig zijn de meeste van deze kleine wezentjes nuttig en onschadelijk voor mens en dier. Er komen echter ook microben voor die voor veel problemen kunnen zorgen binnen onze leefomgeving en voor onze gezondheid.

Meer weten over deze unieke coating met MyCroFence Inside of over ICT-reiniging? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030 – 60 00 889, of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

BENIEUWD WAT FUSERNET VOOR UW BEDRIJF KAN BETEKENEN?

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp