fusernet-ict-reiniging-banner
Home » Schoonmaken toetsenbord

Waarom is het belangrijk om uw toetsenbord schoon te maken?

Een toetsenbord gebruik je dagelijks, soms wordt deze gebruikt door verschillende personen als het gaat om flexwerkplekken. Uit onderzoek blijkt dat het toetsenbord van jouw computer en laptop meer bacteriën bevat dan een toiletbril. De onderzoekers kwamen daarerachter nadat zij een sample hadden genomen van zowel een toiletbril (5400 bacteriën) als een toetsenbord (7500 bacteriën). Het schoonmaken van het toetsenbord wordt vaak overgeslagen waardoor stof, kruimels en huidschilfers tussen de toetsen blijven zitten. Hierdoor vermenigvuldigen de bacteriën zich steeds verder. Dit kan negatieve gevolgen hebben op jouw gezondheid. Het aantal bacteriën is schokkend te noemen en daarom is het van groot belang dat het toetsenbord waar jij op werkt regelmatig wordt schoongemaakt.

Hoe moet ik mijn toetsenbord schoonmaken?

Voorkomen dat je toetsenbord vuil wordt is onmogelijk, daarom is het regelmatig schoonmaken van jouw toetsenbord erg belangrijk. Hoe doe je dit?

  1. Koppel het toetsenbord los en klap deze ondersteboven
  2. Reinig de bovenkant van de toetsen met een licht vochtige doek
  3. Zorg dat er absoluut geen water in het toetsenbord loopt

Het schoonmaken van een toetsenbord door een specialist van Fusernet ICT Services

Het reinigen van een toetsenbord is erg belangrijk, wanneer dit niet gebeurd wordt hiermee de bedrijfszekerheid en het gebruikscomfort sterk beïnvloed. Wij van Fusernet ICT Services bieden professionele hulp bij het schoonmaken van jouw toetsenbord op kantoor. Heeft u vragen over ICT reiniging neem dan contact met ons op.

cta-ictreiniging-1-1

BENIEUWD WAT FUSERNET VOOR UW BEDRIJF KAN BETEKENEN?