Werkplekbekabeling op maat

Niet alles is draadloos. Op kantoor zijn er veel apparaten die opgeladen moeten worden of gewoon in het stopcontact zitten zoals kabels van laptops, beeldschermen, telefoons, bureaulampen, printers en routers. Losliggende, slecht opgeborgen of te korte kabels zorgen ervoor dat het kantoor er slordig en ongeorganiseerd uitziet. Het zijn bovendien magneten voor stof en de losliggende draden zorgen voor een onveilige werkplek.

Wij bieden u een oplossing voor alle bekabelingvraagstukken. U kunt hierbij denken aan het wegwerken van losse kabels, maar ook verzorgen wij een compleet bekabelingsplan voor een hele verdieping of een kantoor. Dit kan zowel bij de aanleg van een nieuw pand, maar ook in bestaande situaties. Wij bieden u ondersteuning op maat.

‘Efficiënter werken met minder storing’

Bekabeling wegwerken: bespaart tijd en geld

Een van de belangrijkste eisen die in de arbowet is opgenomen, is veiligheid. Dit houdt in dat de apparatuur waarmee u werkt deugdelijk moet zijn. Apparatuur moet zodanig zijn opgesteld dat hieruit geen letsel kan ontstaan. Losliggende kabels kunnen dit wel veroorzaken. Het is dus van belang dat kabels goed weggewerkt worden. Bijkomend resultaat is dat u productiever bent en bovendien werkt een nette werkplek veel prettiger.

“Van loshangende kabels wegwerken tot hele afdelingen herstructureren”

Ergonomisch

✓ Verbeterdewerkhouding op vaste of flex werkplek
✓ Creëert extra werkplezier
✓ Meer bewegingsruimte rond de werkplek
✓ Ongemerkt een veilige werkplek
✓ Levert een bijdrage aan Arbo richtlijnen NEN2449
✓ Veilige hoogteverstelling door voldoende lengte kabels

Esthetisch

✓ Overzichtelijke werkplek en geen kabel spaghetti meer
✓ Professionele uitstraling door georganiseerde bekabeling
✓ Prettige uitstraling van werkplek, kantoor en afdeling
✓ Representatief voor uw klanten en gebruikers
✓ Verbeterde werkomgeving
✓ Zichtbaar de beste oplossing

Technisch

✓ Vertraging van datasnelheid
✓ Minder tijd nodig bij vervanging van apparatuur
✓ Geen kortsluiting door overbelasting
✓ Geen kabelbreuken meer
✓ Geen te korte of onnodig lange kabels meer
✓ Wij bieden hulp bij het toepassen en organiseren
✓ Met onze snelheid bespaart u tijd en geld

Facilitair

✓ Toegankelijk voor de schoonmaker
✓ Snelheid bij het verplaatsen van de werkplek
✓ Beschikbaarheid van stroom en data binnen handbereik
✓ Bekabeling upgraden naar het “Nieuwe Werken”

Kabelmanagement: kabels wegwerken op de juiste wijze

Door alle kabels en snoeren netjes weg te werken kunt u comfortabel en veilig werken. Fusernet ICT Services werkt nauw samen met Cabeling4You, een bedrijf met als missie het efficiënter, prettiger en ergonomischer inrichten van uw werkplek. Er zijn diverse manieren om er voor te zorgen dat kabels op de werkplek weggewerkt zijn. Wij bieden u een stappenplan op maat en zorgen ervoor dat uw ergernis aan losliggende snoeren wordt weggenomen. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om in een schone en prettige omgeving te kunnen werken. Wij bieden een werkplekbekabeling systeem op maat, waarbij wij op professionele wijze loshangende kabels wegwerken.

Een aanpak op maat, want ieder kantoor is anders. Cabeling4you

Veel bedrijven proberen problemen met losliggende of slecht weggewerkte kabels op te lossen met het steeds maar weer opruimen en ordenen van de bekabeling. Dit is natuurlijk een kortetermijnoplossing, waardoor u steeds maar weer bezig blijft. Daarom kunt u de kabels beter op laten ruimen door een specialist die kabelmanagement toepast. Er worden dan ergonomische producten gemonteerd, waardoor er geen ergernissen meer ontstaan.

Wij lossen het voor u op:
Bel voor een gratis analyse 030 – 60 00 889 of vul het onderstaande formulier in: