Home » Werkplekbekabeling

Werkplekbekabeling op maat

Niet alles is draadloos. Op kantoor zijn er veel apparaten die opgeladen moeten worden of gewoon in het stopcontact zitten zoals kabels van laptops, beeldschermen, telefoons, bureaulampen, printers en routers. Losliggende, slecht opgeborgen of te korte kabels zorgen ervoor dat het kantoor er slordig en ongeorganiseerd uitziet. Het zijn bovendien magneten voor stof en de losliggende draden zorgen voor een onveilige werkplek.

Wij bieden u een oplossing voor alle bekabelingvraagstukken. U kunt hierbij denken aan het wegwerken van losse kabels, maar ook verzorgen wij een compleet bekabelingsplan voor een hele verdieping of een kantoor. Dit kan zowel bij de aanleg van een nieuw pand, maar ook in bestaande situaties. Wij bieden u ondersteuning op maat.

fusernet-werkplekbekabeling-voor

VOOR

fusernet-werkplekbekabeling-na

NA

Bespaar tijd en geld: werk bekabeling weg

Een van de belangrijkste eisen die in de arbowet is opgenomen, is veiligheid. Dit houdt in dat de apparatuur waarmee u werkt deugdelijk moet zijn. Apparatuur moet zodanig zijn opgesteld dat hieruit geen letsel kan ontstaan. Losliggende kabels kunnen dit wel veroorzaken. Het is dus van belang dat kabels goed weggewerkt worden. Bijkomend resultaat is dat u productiever bent en bovendien werkt een nette werkplek veel prettiger.

Kabelmanagement: kabels wegwerken op de juiste wijze

Door alle kabels en snoeren netjes weg te werken kunt u comfortabel en veilig werken. Fusernet ICT Services werkt nauw samen met diverse specialisten die er voor zorgt dat uw werkplek veiliger, efficiënter, prettiger en ergonomische werkt. Er zijn diverse manieren om er voor te zorgen dat kabels op de werkplek weggewerkt zijn. Wij bieden u een stappenplan op maat en zorgen ervoor dat uw ergernis aan losliggende snoeren wordt weggenomen. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om in een schone en prettige omgeving te kunnen werken. Wij bieden een werkplekbekabeling systeem op maat, waarbij wij op professionele wijze loshangende kabels wegwerken.

Veel bedrijven proberen problemen met losliggende of slecht weggewerkte kabels op te lossen met het steeds maar weer opruimen en ordenen van de bekabeling. Dit is natuurlijk een kortetermijnoplossing, waardoor u steeds maar weer bezig blijft. Daarom kunt u de kabels beter op laten ruimen door een specialist die kabelmanagement toepast. Er worden dan ergonomische producten gemonteerd, waardoor er geen ergernissen meer ontstaan.

Een aanpak op maat, want ieder kantoor is anders

Er zijn diverse oplossingen voor werkplekbekabeling, onder andere het opruimen en ordenen ervan, alleen is dit vaak van korte duur waardoor je binnen de kortste keren weer last hebt van losliggende kabels. Daarom kun je de kabels beter op laten ruimen door een specialist, waarbij kabelmanagement wordt toegepast. Ergonomische producten worden gemonteerd, waardoor er zowel op lange termijn als korte termijn geen ergernissen meer ontstaan.

BENIEUWD WAT FUSERNET VOOR UW BEDRIJF KAN BETEKENEN?

Chat met ons
Chat met ons
Welkom bij Fusernet! Mijn naam is Mark, waarbij kan ik u helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Schrijf ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht