Wij steunen KiKa!

Een schone werkplek helpt in de strijd tegen kinderkanker

fusernet-kika-home

Fusernet ICT Services een trotse sponsor van KiKa!

Jaarlijks worden er meer dan 550 kinderen in Nederland getroffen door kanker. Op dit moment geneest 75 procent van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter! Het doel van KiKa (Kinderen Kankervrij) is om dit percentage te verhogen naar 95 procent. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens de behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

24 uur lang skaten tegen kanker

Fusernet heeft al eerder een sponsorbijdrage geleverd door mee te doen aan een uniek skate- en skeeler-evenement, genaamd Powerslide 24KiKa: 24 uur lang skaten tegen kanker. Tijdens dit unieke skate-evenement hebben wij in teamverband een bijzondere prestatie geleverd om geld op te halen voor KiKa.

Een hoger doel

Wij van Fusernet ICT Services vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en wij willen ons dan ook inzetten om een hoger doel te bereiken. Dit willen wij doen door langdurige sponsoring van KiKa, door een deel van de opbrengst van onze diensten aan Kika te doneren. Aan het einde van elk jaar zullen wij dan ook een cheque aan KiKa overhandigen met het opgehaalde bedrag.

U draagt bij aan een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker

Als u klant bent bij Fusernet, helpt u dus ook mee aan de strijd tegen kinderkanker! Door middel van deze sponsoring wil Fusernet een bijdrage leveren aan onderzoek, behandelingen, minder pijn, minder strijd, meer genezing en een betere levenskwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Wist u dat…

  • bijna 25 procent van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte?
  • ruim 75 procent geneest, maar door een agressieve behandeling zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen krijgen?
  • de huidige chemo’s dusdanig agressief zijn dat kinderen die genezen, op latere leeftijd alsnog gezondheidsproblemen krijgen?
  • KiKa is de grote financier van onderzoeken op gebied van kinderkanker.
  • vernieuwend onderzoek naar kinderkanker een aanpak vereist die gericht is op specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker?
  • Er veel extra geld nodig is voor deze onderzoeken?

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen

Samen de strijd aangaan

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

fusernet-bronzen-sponsor-kika24

EEN SCHONE WERKPLEK HELPT IN DE STRIJD TEGEN KINDERKANKER

Als u klant bent bij Fusernet, helpt u ook mee aan de strijd tegen kinderkanker! Door middel van onze sponsoring wil Fusernet een bijdrage leveren aan onderzoek, behandelingen, minder pijn, minder strijd, meer genezing en een betere levenskwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

“Wanneer je gezond bent heb je wel 1000 wensen, maar wanneer je ziek bent heb je er slecht 1.”

Tot nu toe opgehaalde bedrag:

Lees verder

Steun KiKa

Een schone werkplek helpt in de strijd tegen kinderkanker